Öppet året runt

Aktiviteter


Här på Bomstadbaden kan du sysselsätta dig med en mängd olika aktiviteter! Förutom att sola och bada på vårt härliga friluftsbad vid Vänerns norra strand har vi saker att göra för hela familjen. 

Äventyrsgolfbana 9 hål och Minigolfbana 12 hål. Hyrs genom receptionen och är öppen samma tider som receptionen. Priset för en vuxen är 50 SEK och för barn är priset 30 SEK.

Trampbåtar. Våra gula, populära trampbåtar hyrs under dagtid ut av företaget On Water från en cointainer längst bort på stranden. När de har stängt är det genom receptionensom du kan få tag i dessa. Båtarna har plats för fyra personer och hyrs ut timmesvis för 60 SEK.

Lekpark. För barnen har vi naturligtvis en lekpark centralt på campingen vid minigolfbanan och serveringen. Här kan barnen gunga, åka rutschkana och mycket mer!

Äventyrsbana. För de lite äldre barnen som tröttnat på den vanliga lekparken har vi en hinder- och äventyrsbana belägen i skogen bakom våra campingstugor.

Hoppkudde. Centralt på stranden hittar ni vår skojiga hoppkudde för barn med mycket energi. Även ute i vattnet har vi en liknande hoppleksak för barn i alla åldrar.

Tipspromenad. Vår tipspromenad på 12 frågor slingrar sig runt både på campingområdet och på fin skogsstig. Frågorna byts varje onsdag och innehåller både barn- och vuxenfrågor.  

Bomstadbaden | Tel 054-53 50 68 | Fax 054-53 53 75 | info@bomstadbaden.se | Sitemap