Kontakt

Meny

Friluftsbad


Hos oss finner du Värmlands riviera, en av landets härligaste och mest barnvänliga sandstränder. Här kan du sola och ta sköna bad i Vänern och barnen kan aktivera sig på hoppkudden på stranden, den uppblåsta vattenleksaken ute i vattnet eller med trampbåtarna som man kan hyra. Eftersom hundar inte är tillåtna på badstranden så har vi även ett litet hundbad för era fyrbenta vänner längst ut på udden, se karta.

Parkering
För de badgäster som inte är boende på campingen har vi stora gräsytor utanför områdets bommar avsedda för parkering. Parkeringsavgiften är 25 SEK och ger parkering i fem timmar. Observera att våra parkeringsautomater inte tar kort, utan endast mynt. Det går också att betala i receptionen, då även med kort.

Varför tar vi betalt?
Vi är en anläggning som drivits i privat regi i över 80 år och som välkomnar besök hela året. Alla har fri tillgång till badstranden, strövområden och våra toaletter fram till klockan 22:00. Som enda ersättning för detta och renhållningen på området tar vi ut en avgift för parkeringen.