Öppet året runtBo bekvämt i våra stugor


Hos oss finner du ett bekvämt boende för de flesta behov. Allt från ett högklassigt boende i våra åretruntöppna självhushållsstugor till ett enklare boende i våra rum, lägenheter eller campingstugor.
 
Stugor går även att boka online, dock inte pälsdjursfri stuga eller boende under Svenska Rallyt som bokas på telefon eller genom bokningsförfrågan. Om man bokar online så slipper man bokningsavgift 90kr. Observera att det kan finnas fler objekt lediga än vad som finns på onlinebokningen, om ni inte får träff så ring till receptionen eller skicka bokningsförfrågan. Boende under midsommarhelgen går inte heller att boka online!

 

In- och utcheckning

Incheckning för stugboende kan ske så fort den aktuella stugan/lägenheten/rummet är ledigt och redo att användas. Vi har som policy att stugan ska vara tillgänglig för er senast klockan 15:00.

Utcheckning från samtliga stugor ska ha skett klockan 12:00, vid köp av slutstädning av stuga är utcheckning senast klockan 11:00, därefter påbörjas ny dygnsavgift. Observera att våra stugor är bokningsbara och att ni kan tvingas lämna ert boende när bokningen löpt ut.

 

Bomstadbaden | Tel 054-53 50 68 | Fax 054-53 53 75 | info@bomstadbaden.se | Sitemap